Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Πιθανό με τρία χαφ και δίδυμο Σάρλια-Πούγγουρα στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τις εξελίξεις για Βοτανικό.

Τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, καταγράφοντας παράλληλα την καθυστέρηση που υπάρχει.

«Για το γήπεδο, βρισκόμαστε στο κομμάτι υπομονή. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι συμβάσεις με τον Δήμο, δεν έχουν τελειώσει. Επί της ουσίας οι πλευρές έχουν συμφωνήσει, αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν τα τυπικά αυτά ζητήματα δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να αναρτήσει τις συμβάσεις και να πάμε στην Γενική Συνέλευση. Αν όλα πάνε καλά, πάμε για το δεύτερο μισό του Οκτώβρη. Ο Δήμος έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση, αλλά ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων.

Στα αγωνιστικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Βέλεθ είναι απίθανο να παίξει στο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό, εκτός κι αν γίνει κάποιο… θαύμα.

Ο Δεσύλλας σημείωσε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα πάει σε επιλογή ενός μέσου ως αντικαταστάτη του Ισπανού, αλλά θα χρησιμοποιήσει το δίδυμο Σάρλια-Πούγγουρα. Αντιθέτως, είναι πιθανό να βάλει και τρίτο χαφ στο κέντρο, για να έχει ο Παναθηναϊκός έξτρα τρεξίματα.

Ενώ ανέφερε ότι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος ο Σένκεφελντ, αλλά θα πρέπει να βρει ρυθμό, σε αντίθεση με την περίπτωση του Κουρμπέλη που είναι εντελώς διαφορετική και τοποθετείται πιο πίσω χρονικά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x