Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Οι παίκτες πιστεύουν στο πλάνο Γιοβάνοβιτς, ένα… κλικ θέλει ο Παλάσιος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει «κερδίσει» τους παίκτες του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε σε Παλάσιος και… ντέρμπι αιωνίων.

«Ψημένοι» με την δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον τρόπο παιχνιδιού είναι, όπως φαίνεται και στα λεγόμενά τους, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Από αυτά που βλέπω και τις δηλώσεις που διαβάζω, είναι σημαντικό ότι οι παίκτες περνάνε πως πιστεύουν σε αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μεγάλο παράδειγμα είναι ο Καρλίτος, που θεωρεί ότι ο περυσινός τρόπος παιχνιδιού δεν τον άφηνε να φανεί. Το λένε και τα νούμερά του, άλλωστε. Γενικά βλέπω να τους αρέσει το γεγονός ότι προσπαθεί να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, όπως είχε γίνει τελευταία φορά επί Δώνη.

Το δεύτερο είναι, επειδή υπάρχει πολύ κουβέντα για τον Παλάσιος, ότι προπονητής και παίκτης έχουν μιλήσει. Χρειάζεται ένα στάδιο προσαρμογής, έπαιζε σε μια ομάδα με διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Έμοιαζε περισσότερο με τον περυσινό Παναθηναϊκό, ενώ ο Βιτάλ ήταν πιο εύκολο να προσαρμοστεί. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα και πιστεύω ότι μετά την διακοπή θα γυρίσει. Θέλει ένα κλικ για να πάρει πάνω του
», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το ντέρμπι, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι την Κυριακή πρέπει η αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού» να είναι στο 100%, ξεκινώντας από την επίθεση, αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα, καλύπτοντας τα νώτα του απέναντι στους ακραίους του Ολυμπιακού και την πίεση που θα δεχτεί.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x