Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Το χρονικό της σπουδαίας κίνησης με Παλάσιος - Παίκτης που έλειπε από τον Παναθηναϊκό»

Ο Διονύση Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο «θρίλερ» της μεταγραφής του Παλάσιος και το ενδεχόμενο νέας κίνησης από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός… τίναξε την μπάνκα στον αέρα, αναδείχτηκε νικητής στη «μάχη» με τον χρόνο για την μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος και πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν παίκτη που του έλειπε, όπως είπε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παλάσιος θα βρίσκεται μάλλον την Παρασκευή στην Αθήνα. Είναι μια μεγάλη μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός παίρνει έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους εξτρέμ του που δεν είχαν ταχύτητα, το ένας εναντίον ενός. Ήταν πρώτος στην λίστα του Γιοβάνοβιτς. Το ντιλ φτάνει τα 2 εκατομμύρια, είναι η πιο ακριβή μεταγραφή των τελευταίων πολλών ετών. Υπάρχει διπλή ικανοποίηση στην ομάδα λόγω και των δυσκολιών που προέκυψαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι ανοιχτό το αν το «τριφύλλι» θα κινηθεί για μεταγραφή και στην αγορά των «ελεύθερων», αφού υπάρχουν πιθανότητες ειδικά για αριστερό μπακ.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε πως το υψηλότατο πρόστιμο του Παναθηναϊκού στον Βιγιαφάνιες -αλλά και στον Χατζηγιοβάνη- ήταν ένα «μήνυμα» της διοίκησης ότι δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές ανάλογες συμπεριφορές.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x