Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα είχε κλείσει από το απόγευμα ο Παναθηναϊκός τον Παλάσιος αλλά…»

Ο Τάσος Νικολογιάννης παρέθεσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το χρονικό της… επεισοδιακής απόκτησης του Σεμπάστιαν Παλάσιος από τον Παναθηναϊκό, με ευθύνη των πρώην ομάδων του Αργεντινού εξτρέμ.

Τους λόγους που εξελίχθηκε σε… σίριαλ, αλλά με αίσιο τέλος η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Πλάσιος στον Παναθηναϊκό ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει από χθες το πρωί αλλά λόγω διαφοράς ώρας τα συμβόλαια άρχισαν να έρχονται μετά τις 5 το απόγευμα. Ο παίκτης ήταν στα γραφεία της Ιντεπεντιέντε και περίμενε τη συμφωνία με την Πατσούκα, ενώ στις 23:25 ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η διαδικασία της αποδοχής από πλευράς ΠΑΟ που ολοκληρώθηκε στις 23:45. Πέσαμε σε μια κακή συνεννόηση από πλευράς Αργεντινών, αλλιώς η μεταγραφή θα είχε τελειώσει από τις 7 το απόγευμα. Έχουν άλλους ρυθμούς αυτοί εκεί αλλά εσύ που είσαι εδώ ανησυχείς και λες μήπως στραβώσει στο τέλος κάτι…», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε και το σκεπτικό που έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με το γεγονός ότι δεν έχουν δημοσιογραφική κάλυψη τα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει το «τριφύλλι».

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η επιστροφή του Βαγιαννίδη σημαίνει και την παραδοχή του λάθους που έκανε πέρυσι με την πρόωρη αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ψάχνοντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x