Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει το δύσκολο έργο να φτιάξει έναν Παναθηναϊκό νικητή»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο τί περιμένει να ακούσει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην επίσημη παρουσίασή του ως προπονητή του Παναθηναϊκού.

Τους στόχους που θα έχει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν περιμένει να ακούσει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αυριανή του παρουσίαση όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, που στάθηκε και στην δουλειά που περιμένει τον Σέρβο τεχνικό.

«Πέρα από την μεταγραφική ενίσχυση θα έχει ενδιαφέρον να ξεκαθαρίσει τους στόχους. Να ακούσουμε από το στόμα του Γιοβάνοβιτς, αν θα μπει σε μια διαδικασία πρωταθλητισμού. Φέτος υπάρξει μια εξτρά πίεση. Ο Παναθηναϊκός θα εχει πολλά πρέπει, δεν είναι κακό αυτό. Ο Γιοβάνοβιτς έχει το δύσκολο έργο να δημιουργήσει έναν Παναθηναϊκό νικητή, να του περάσει μια άλλη νοοτροπία», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε «αλφαβήτα» αλλά και αναγκαία την ενίσχυση του ελλιπέστατου ως τώρα τμήματος σκάουτινγκ του «τριφυλλιού», με αφορμή την παρουσία του Μάκη Λιβαθηνού σε αυτό αλλά και τον ερχομό κι άλλων ανθρώπων.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε πως, όσα ονόματα έχουν προταθεί και έχουν γραφτεί, μέχρι τώρα, δεν έχουν απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x