Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Αλεξανδρόπουλος έχει πολλές προοπτικές, σημαντική η συμφωνία»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο είναι… συμφέρουσα για τις δύο πλευρές.

Ως το μεγαλύτερο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

«Περιμένουμε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Αλεξανδρόπουλο είναι συμφωνημένο καιρό, απλά έλειπε ο ατζέντης του στο εξωτερικό. Σίγουρα είναι ένα παιδί που έχει πολλές προοπτικές, το μεγαλύτερο πρότζεκτ αυτή την στιγμή στο κλαμπ και είναι σημαντική η συμφωνία και για τους δύο. Χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της πάσας, αλλά με την προπόνηση και τα παιχνίδια θα βελτιωθεί. Έχει ταχύτητα, πάει στο ένας εναντίον ενός, διαθέτει θράσος, κουβαλάει την μπάλα. Οι αποδοχές του έχουν τετραπλασιαστεί, απλά πρέπει να συνεχίσει την δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μάκη Λιβαθηνού και την -αυτονόητη- ανάγκη του «τριφυλλιού» να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο σκάουτινγκ, που δεν υπάρχει με ευθύνη κυρίως των δύο τελευταίων τεχνικών διευθυντών.

Επίσης, με αφορμή την αυριανή παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Νικολογιάννης τόνισε πως όσο λιγότερα λόγια πει τόσο το καλύτερο, καθώς προέχει να φτιάξει ομάδα ο Παναθηναϊκός, ενώ θα έχει ενδιαφέρον και το τι θα πει για τις μεταγραφές.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x