Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Πάμε για θετικά νέα για Παλάσιος, κλείνει ο Μπρινιόλι»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τις τελευταίες εξελίξεις για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, εστιάζοντας στις περιπτώσεις των Σεμπάστιαν Παλάσιος, Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Φράνκο Φεράρι.

Στην τελική ευθεία και με διαφαινόμενο αίσιο τέλος φαίνεται πως οδεύει η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος να ντύνεται, πλην απροόπτου, στα πράσινα, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι μια ημέρα που περιμένουμε πολλά, είναι η προτελευταία των μεταγραφών. Πάμε για θετικά νέα στην υπόθεση του Παλάσιος. Στην Αργεντινή είναι βέβαιοι πως θα υπάρξει η ανταλλαγή των εγγράφων σήμερα για να τελειώσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι επίσης σήμερα αναμένεται να κλείσει το θέμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, για να ανέβει ο ανταγωνισμός στην θέση του τερματοφύλακα στο «τριφύλλι».

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι παραμένει ανοιχτό το αν θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, αλλά και πως αναφορικά με τον εξτρέμ πιθανότατα θα προκύψει από την αγορά των «ελεύθερων».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x