Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν είχε έναν Παλάσιος τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σκιαγράφησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το προφίλ του Σεμπάστιαν Παλάσιος και τόνισε ότι έλειπε από τον Παναθηναϊκό ένας τέτοιος παίκτης.

Γύρω στις 9 το βράδυ θα έχουμε οριστικά νέα αναφορικά με την μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, που έχει πολλές πιθανότητες όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο οποίος… έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού εξτρέμ.

«Ο Παλάσιος έχει προσωπικότητα, ντρίπλα, καλή τεχνική και το πιο βασικό είναι πως είναι ένας ακραίος που συγκλίνει στην περιοχή. Είναι κοντούλης, αλλά πολύ δυναμικός παίκτης. Τόσο γρήγορο ποδοσφαιριστή δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχει ο Παναθηναϊκός. Μιλάμε για παίκτη που κάνει την διαφορά. Έχει και τις ασίστ αλλά και το γκολ, τον έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς εδώ και πολύ καιρό κι αυτός ήθελε να έρθει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι μεν το απόλυτο φαβορί για να μετακομίσει στο «τριφύλλι» αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ενώ ο μάνατζερ του λέει ότι θα μείνει ελεύθερος άμεσα.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Ματέους Βιτάλ θα ομορφύνει πολύ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και πως θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής αλλά θα είναι βασικό στέλεχος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x