Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Θα είναι πιο γεμάτος ο Παναθηναϊκός μετά την διακοπή»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ήρεμο κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό αλλά και τις επιστροφές που αναμένονται.

Στην… νηνεμία που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα του, αλλά και τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Συνήθως ο Παναθηναϊκός στις διακοπές δεν πήγαινε με ηρεμία. Αυτό δεν ισχύει τώρα, μετά το ντέρμπι. Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ότι έχει πολλά να φτιάξει και να διορθώσει για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα. Θα είναι πιο γεμάτος ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το ντέρμπι μετά την διακοπή. Γυρίζουν οι Κώτσιρας, Διούδης, Ιωαννίδης και ο Βέλεθ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι δεν λένε κάτι από τον Δήμο Αθηναίων αναφορικά με την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα του γηπέδου του «τριφυλλιού», χωρίς αυτό να είναι ανησυχητικό.

Ενώ σήμερα υπάρχει μια Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η οποία δεν έχει να κάνει με το γήπεδο του αλλά ανέφερε ότι μια συζήτηση, προφανώς, θα γίνει…

Τέλος, ερωτηθείς για τον Σένκεφελντ, ο Δεσύλλας τόνισε ότι μετά την διακοπή ο Ολλανδός αμυντικός θα αρχίσει να φορτσάρει και ίσως στο ματς με τον ΟΦΗ να είναι διαθέσιμος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x