Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτό ήταν το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το σχέδιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Το σχέδιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το προχθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το σχέδιο του Γιοβάνοβιτς ήταν να πιέσει, γιατί ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά. Δεν ήθελε να τον φέρει στην περιοχή του Παναθηναϊκού αλλά να πρεσάρει ψηλά και να χτυπήσει τον αντίπαλο στην άμυνα του, για να σκοράρει. Ως επί το πλείστον τα κατάφερε, αλλά δεν του βγήκε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και πειραματική άμυνα, ήρθε αυτή η πίεση του Ολυμπιακού. Δεν έβαλε πούλμαν πάντως, όπως διάβασα, δεν έβαλε τέσσερις και πέντε αμυντικούς. Ήξερε ότι ερχόταν αλλά πίστευε ότι οι παίκτες που θα μπουν θα έδιναν περισσότερα. Ο Χατζηγιοβάνης είχε σκάσει, έβαλε τον Λούντκβιστ με στόχο να μην χαλάσει την αμυντική λειτουργία», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως, συνολικά, ο Σέρβος τεχνικός ήταν ευχαριστημένος με την αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού», ενώ από το επιθετικό κομμάτι περίμενε περισσότερα πράγματα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x