Το κάτι παραπάνω έδωσε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ ειδικά μετά την αποβολή του Ερνάντεθ, όπως σχολίασε ο Διονύσης Δεσύλλας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ έκανε ειδική μνεία και στην εικόνα του με τέσσερις στα μετόπισθεν.
«Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να παίζει καλύτερα με τετράδα. Όταν έμεινε με δέκα παίκτες, ήταν πιο καλός. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου στέκεται καλά, κάτι παραπάνω από αντέχει, προφανώς επειδή και η ΑΕΚ έβγαζε μια εικόνα ότι καλά είμαστε, μην πάθουμε καμία ζημιά παραπάνω. Ο Λαφόν έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, με πολύ δύσκολες επεμβάσεις, κράτησε το μηδέν. Ο Μπενίτεθ έχει προφανώς στο μυαλό του ότι είναι πιο ευάλωτη η ομάδα του έτσι, για αυτό παίζει με τρεις. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις βέβαια», ανέφερε για το ματς.
Αναφορικά με τις δηλώσεις του Μπενίτεθ στη συνέντευξη Τύπου, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι του φάνηκε πως ο Ισπανός τεχνικός… ήθελε να τα πει, αλλά και πως ουσιαστικά πρόκειται για δηλώσεις που δείχνουν ότι δεν αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του στο «τριφύλλι».
Ακούστε το ηχητικό:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






