Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός θέλει ποιοτικές μεταγραφές που θα τον ανεβάσουν επίπεδο»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση του ρόστερ αν θέλει να διεκδικήσει πράγματα του χρόνου.

Θέμα έλλειψης ποιότητας κι όχι έλλειψης δουλειάς έθεσε μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό φιλικό με την Άλκμααρ.

«Ήταν πολύ κακή η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη βελτιώθηκε κάπως αλλά γενικώς προβληματίζει. Όχι γιατί δεν δουλεύει ο Παναθηναϊκός, αλλά γιατί χρειάζεται παίκτες. Ποιοτικές μεταγραφές, που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ. Εδώ που έχουμε φτάσει, μπορεί να πει κάποιος ότι έχει αργήσει να κάνει κάποιες κινήσεις. Αν θέλει να αρχίσει να διεκδικεί πράγματα τη νέα χρονιά θα πρέπει να προχωρήσει. Δεν μπορεί να πάει με το ίδιο ρόστερ με πέρυσι και σύντομα να δούμε άλλα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, καθως γίνονται μεν οι επαφές να αποκτήσει το «τριφύλλι» τον στόπερ αλλά μέχρι χθες βράδυ δεν υπήρχε κάτι προχωρημένο.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι δεν είναι σίγουρο πως η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού θα είναι αυτή του αμυντικού, αφού χρειάζεται και εξτρέμ και δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας πιο νωρίς χρονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x