Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτές τις μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τις θέσεις και το πότε θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.

Το… χρονοδιάγραμμα των μεταγραφών του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας παράλληλα και την ανάγκη για «ευστοχία» στις κινήσεις που θα γίνουν!

«Το θέμα του στόπερ θα ξεκαθαρίσει άμεσα, όμως δεν θα έρθει παίκτης ηγέτης, αλλά ένας ποδοσφαιριστής που θα είναι μια ακόμα λύση. Θα έρθει ένα ακόμα οκτάρι. Δεδομένη είναι και η έλευση ενός εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά, λίγο πιο μετά αυτοί. Από εκεί και πέρα, θα έρθει ένας επιθετικός και θα δούμε τι θα γίνει και με τερματοφύλακα. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, αν είναι να περιμένουν πέντε ημέρες ακόμα στον Παναθηναϊκό δεν χάλασε ο κόσμος. Περιθώρια για λάθη όμως και κακές επιλογές δεν υπάρχουν. Πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά και μαζί με τις μεταγραφές να ανέβει το επίπεδο. Θα είναι δύσκολο το έργο του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία εξήγησε γιατί οι «κομμένοι» είναι στο Χορστ με την υπόλοιπη αποστολή του «τριφυλλιού» κι έφερε το παράδειγμα του Αγιούμπ που χθες «τσεκαρίστηκε» από δύο ομάδες...

Τέλος, ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε πως ο Γιοβάνοβιτς θα κριθεί κι αυτός, όχι όμως στην παρούσα φάση μετά από 20 ημέρες και με απουσίες, αλλά αν ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x