Stoiximan Super League

Δεσύλλας: Σε καλή κατάσταση ο Παλάσιος, δείγμα θέλησης ότι επέστρεψε πιο γρήγορα απ' ό,τι περιμέναμε

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Διονύση Δεσύλλα, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και παρακολουθεί τη μίνι προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνεχίζει τη μίνι προετοιμασία του στην Κύπρο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», που βρίσκεται στην Πάφο και παρακολουθεί από κοντά τη δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών του, αναφέρθηκε στη χθεσινή (29/11), διπλή προπόνηση και στο πρώτο διπλό, το απόγευμα. Αυτό είχε αρκετή ένταση, όπως είπε, με τον Σέρβο τεχνικό να δουλεύει πολύ στο πρέσινγκ και την ανάπτυξη, ταυτόχρονα. Ζητούσε συνοχή και αντίληψη, να παρακολουθεί, δηλαδή, ο ένας τις κινήσεις του άλλου.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στον Παλάσιος, ο οποίος έκανε αποφόρτιση το πρωί, αλλά το απόγευμα συμμετείχε στο διπλό και μάλιστα, σκόραρε. «Είναι καλά ο Παλάσιος και έχει επιστρέψει και πιο γρήγορα απ' ό,τι θα περιμέναμε μετά τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 6 Νοεμβρίου. Αυτό είναι και δείγμα της θέλησής του. Δεν είναι ένας παίκτης που τεμπελιάζει», σημείωσε.

Τι είπε ακόμη για τα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Διονύση Δεσύλλα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x