Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Στο… 110% η συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς - Θα εξαφανιστούν τα εισιτήρια»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Διονύση Δεσύλλα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει Σλάβια. Τι είπε για την προετοιμασία των «πράσινων» και την ατμόσφαιρα, που αναμένεται στη Λεωφόρο!

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, που έχει μπει για τα καλά σε… mood ρεβάνς με Σλάβια Πράγας, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως η προετοιμασία της ομάδας από άποψη συγκέντρωσης είναι στο 110%, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουλεύει με τους παίκτες του τόσο σε ποδοσφαιρικό (υπάρχει, άλλωστε, η σημαντική απουσία του Παλάσιος) όσο και σε πνευματικό επίπεδο, μετά από όσα έγιναν στην Πράγα, στο πρώτο παιχνίδι.

Το σημαντικό, τόνισε, για τους «πράσινους» είναι πως επιστρέφει ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που ήταν η πιο σημαντική απουσία, όπως υπογράμμισε, στην Τσεχία. Αναφορικά με τα εισιτήρια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα, σημείωσε πως θα γίνουν ανάρπαστα και το βράδυ της Πέμπτης (11/08, 20:30) αναμένεται μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα για τη Σλάβια Πράγας στην κατάμεστη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός, επεσήμανε ο Δεσύλλας, δεν έχει αποκλειστεί ακόμη και υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα να παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, τόνισε πως το θέμα του Βιτίνιο δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά ο σύλλογος εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα πάρει ακόμα δύο χαφ, στο «8» και στο «10» και άλλον έναν εξτρέμ.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x