Stoiximan Super League

Επέστρεψε ο Σένκεφελντ, με πίστη και αποφασιστικότητα στη ρεβάνς με Σλάβια ο Παναθηναϊκός

Με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφει σε φουλ πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (05/08) προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας.

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκε εκ νέου ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που έλειψε πολύ στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια, στην Πράγα.

Ο Ολλανδός ξεπέρασε το πρόβλημα, που τον ταλαιπώρησε, και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού του «τριφυλλιού», το οποίο χωρίς… ανάσα ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης (11/08, 20:30).

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα ενόψει του αγώνα και είναι δεδομένο ότι θα δώσουν άπαντες το 100%, προκειμένου να ανατρέψουν αυτό το 2-0, που οφείλεται, βεβαίως, τόσο στον ανεκδιήγητο Γάλλο διαιτητή Μπουκέ, αλλά και σε κάποια λάθη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, που στοίχησαν.

Στα υπόλοιπα νέα της προπόνησης, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν, τουλάχιστον, ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στους Τσέχους, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μοναδική απουσία ήταν αυτή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου λόγω ίωσης.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Διονύση Δεσύλλα:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x