Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Στον ΠΑΟ φταίει πάνω απ' όλα ο ίδιος του ο εαυτός - Συνεχόμενες οι διαιτητικές αδικίες»

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM τα λάθη που έχουν κάνει Παναθηναϊκός και Μπόλονι μέχρι τώρα και σχολίασε δηκτικά τις αποφάσεις του ρέφερι Γκορτσίλα στο ματς με τον Αστέρα.

Στα μεγάλα λαθη του ίδιου του Παναθηναϊκού, του Λάζλο Μπόλονι αλλά και του διαιτητή Γκιρτσίλα στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο εστίσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας!

«Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καλά μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, έχοντας προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και τον Λάζλο Μπόλονι να συνεχίζει τα λάθη στην διαχείριση, αλλά παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης. Κάθε φορά λέμε για τελικό, αλλά με την ΑΕΚ είναι σίγουρα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην διαιτησία του Γκορτσίλα χθες, σημειώνοντας ότι έναν διαιτητή τον καταλαβαίνεις από τα σφυρίγματά του και πως φάνηκε σαν να είχε πρόθεση να σφυρίξει κατά του «τριφυλλιού»!

Τέλος, ο Δεσύλλας αναρωτήθηκε ποιος είναι ο τρόπος που μπορεί ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει τις κακές διαιτησίες, χωρίς παραβατικές συμπεριφορές τις οποίες και δεν ενστερνίζεται κανείς στην ομάδα…

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x