Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Συνεχίζει να μην με πείθει ο Παναθηναϊκός, τέταρτη σερί πιστολιά»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανικανότητα του Παναθηναϊκού να κερδίζει κρίσιμα ματς και στην πρόθεση του Γκορτσίλα.

Στην εκ νέου κακή εικόνα του Παναθηναϊκού που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την ήττα της ΑΕΚ ούτε και τώρα στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα για τέταρτη φορά φέτος, και για άλλη μια φορά δεν είπε ναι στο δώρο της ΑΕΚ. Το λες και τραγικό όπως ότι έχασε τρεις φορές από τον ΠΑΣ. Βλέπω μια ομάδα ανίκανη να κερδίσει κρίσιμα παιχνίδια. Παίζει… ότι κάτσει. Η ανάπτυξη είναι τραγική, με γιόμες. Συνεχίζει να μην με πείθει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» δέχτηκε «πιστολιά» χθες, με τη φάση του πέναλτι να δείχνει ότι έχει πρόθεση ο Γκορτσίλας αλλά και πως είναι τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που συμβαίνει αυτό, γεγονός που κάτι δείχνει!

Αναφερόμενος στον Μαουρίσιο, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και σήμερα, με την συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ να είναι αμφίβολη αυτή την στιγμή.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x