Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Κερδίζει το πρώτο στοίχημα ο Παναθηναϊκός, ζητούμενο η διάρκεια»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει αρχίσει να κερδίζει τον κόσμο του στα ματς της Λεωφόρου.

Μετά και την χθεσινή νέα επιβλητική εντός έδρας εμφάνισή του, αλλά κυρίως με την απόδοσή του απέναντι και στον Βόλο, ο Παναθηναϊκός δείχνει να παίρνει… ψήφο εμπιστοσύνης από τους φίλους του, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Το πρώτο που δείχνει στα ματς της Λεωφόρου να πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός είναι ότι κάπως σαν να έχει αρχίσει να κερδίζει τον κόσμο του. Μπορεί και να γεμίσει η Λεωφόρος, αν συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Ο Γιοβάνοβιτς είχε πει “το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να παίζουμε σαν Παναθηναϊκός και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας”. Αυτό φαίνεται να το πετυχαίνει σε πρώτη φάση, με την μπάλα που παίζει και την διάθεση που έχει ο κόσμος. Δεύτερος στόχος βέβαια είναι η διάρκεια, για αυτό και ρίχνουν τους τόνους στον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι σε δύο ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το «τριφύλλι» έχει βάλει ήδη εννιά γκολ και έχει δημιουργήσει άλλες τόσες ευκαιρίες την στιγμή που πέρυσι είχε σαφώς χειρότερες επιδόσεις.

Τέλος, ο Δεσύλλας τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο να παίξει ο Βέλεθ με τον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό αμυντικό του Παναθηναϊκού να κάνει αύριο μαγνητική.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x