Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση της ήττας- Οχι στην απαξίωση και τις υπερβολές»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε στην επόμενη μέρα της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης.

Για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την επόμενη μέρα στο τριφύλλι μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων τόνισε ότι η ομάδα πραγματοποίησε τη χειρότερη της εμφάνιση στη Λεωφόρο και ανέλυσε τα αίτια της ήττας: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν είχε καθόλου ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι του. Σίγουρα, η έλλειψη προπονήσεων έπαιξε ρόλο σε αυτό. Τα χαφ δεν ήταν σε καλή μέρα, η απουσία του Βιγιαφάνιες φάνηκε, ενώ δε βοήθησαν και οι αλλαγές. Από το πουθενά έγινε ένα πέναλτι κι εκεί όλα τελείωσαν για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είχε τη χειρότερή της εμφάνιση για φέτος στη Λεωφόρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό σίγουρα πρέπει να προβληματίσει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση της ήττας, διότι ακολουθούν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Ούτε σούπερ ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός στο καλό του διάστημα, ούτε για πέταμα μετά την ήττα. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Η απαξίωση και οι υπερβολές πρέπει να σταματήσουν. Με τον Γιοβάνοβιτς βλέπεις προοπτική κι αυτό είναι η πραγματικότητα. Γι αυτό και ο Σέρβος πρέπει να μείνει και του χρόνου. Θα έρθουν και κακά παιχνίδια, όπως το χθεσινό. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Το θέμα είναι να προβληματίζεσαι, να βλέπεις τη διάρκεια, να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος και στο τέλος να κάνεις το ταμείο. Είναι μια ήττα σε πολύ κακό σημείο, αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική, αφού ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να την κοιτάξει, να επιστρέψει στις νίκες και να κοιτάει συνεχώς πως θα βελτιώνεται και θα διορθώνει τα λάθη του».

Τέλος, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά: «Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες και τα πάντα είναι ανοιχτά. Ο Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αυτό, λέγοντας ότι δε θέλει να πάρει παίκτη που δε θα κάνει τη διαφορά. Η αίσθηση είναι ότι τουλάχιστον μία κίνηση θα γίνει. Ο Μπουζούκης υπογράφει στη Ζούλτε Βάρεγκεμ με τον Παναθηναϊκό να παίρνει ποσό συν ποσοστό μεταπώλησης και ο Ενγκμπακοτό μένει ελεύθερος και πάει στη Β' Γαλλίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x