Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κακή η ισοπέδωση γύρω από τον Γιοβάνοβιτς, χάνει ΟΦΗ ο Κώτσιρας»

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ αναφέρθηκε τόσο στη δύσκολη συνέχεια, όσο και στα μεταγραφικά.

Για την χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης, τονίζοντας ότι το δεύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού ήταν το χειρότερό του στη φετινή σεζόν. Ήταν μία ήττα πισωγύρισμα, ωστόσο στην ομάδα υπάρχει πίστη στο πλάνο.

Επιπλέον, τόνισε πως η ισοπέδωση γύρω από όνομα του Γιοβάνοβιτς δεν έχει νόημα, αφού ο Σέρβος έχει βελτιώσει την ομάδα την οποία βρήκε χωρίς αρχή, μέση και τέλος και πληρώνει τα ατομικά λάθη παικτών.

Αναφέρθηκε στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται για τον Παναθηναϊκό κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο Κώτσιρας θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Κρητικούς, ενώ θα «τρέξει» για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, μίλησε και για τα μεταγραφικά, λέγοντας πως έχει την αίσθηση πως οι «πράσινοι» θα κάνουν μία ή δύο κινήσεις στο 90' της μεταγραφικής περιόδου.

Ακούστε τι είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x