Stoiximan Super League

Διεθνείς ξανά Ρισβάνης, Κουλούρης και Ουάρντα

Σπύρος Ρισβάνης και Ευθύμης Κουλούρης κλήθηκαν στην Εθνική μας ομάδα, ενώ ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε και αυτός στην Εθνική Αιγύπτου, μετά την πρόσφατη απουσία του.

Στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας κλήθηκαν οι Σπύρος Ρισβάνης και Ευθύμης Κουλούρης ενόψει των αγώνων με το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα), με τους οποίους ανοίγει ο νέος αγωνιστικός κύκλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Παράλληλα, ο Αμρ Ουάρντα κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ανδρών της Αιγύπτου για τον αγώνα του Αφρικανικού Κυπέλλου με τον Νίγηρα στις 23 Μαρτίου και το φιλικό με τη Νιγηρία στις 26 Μαρτίου.Κάτι που συνιστά μάλλον έκπληξη, με βάση την πρόσφατη απουσία του αλλά κι όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα...

Οι τρεις νέοι κληθέντες στις Εθνικές ομάδες έρχονται να προστεθούν στους υπόλοιπους τέσσερις διεθνείς παίκτες της ομάδας των δυτικών προαστίων που κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων (σ.σ. Κατράνης, Νάτσος) και στην Εθνική Νέων (σ.σ. Μανδάς, Βιταλιώτης).

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ατρόμητου βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Μαζαράκη και προπονήθηκαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής ενώ και για αύριο είναι προγραμματισμένη μεσημεριανή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x