Stoiximan Super League

Δικηγόρος Κλέιμαν: «Να δουν τις κάμερες για να φανεί ότι είναι αθώος - Δεν υπήρχε βιασμός»

Ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν μίλησε στον Τύπο του Ισραήλ ισχυριζόμενος πως ο γκολκίπερ του Βόλου είναι αθώος για τις κατηγορίες βιασμού και κατοχής ναρκωτικών.

Την αθωότητα του πελάτη του, Μπόρις Κλέιμαν, απέναντι στις κατηγορίες βιασμού ανήλικης και κατοχής ναρκωτικών, υπερασπίζεται ο δικηγόρος του. Μιλώντας στο Sport 5 του Ισραήλ, τόνισε πως δεν υπήρξε βιασμός της νεαρής κοπέλας σε μπαρ του Κολωνακίου, ούτε τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω στον γκολκίπερ του Βόλου ήταν δικά του. Μάλιστα, ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας για να εξεταστεί το υλικό, αλλά και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Ισραηλινός άσος έκανε χρήση ναρκωτικών.

«Του έδωσαν ψωμί και κάποια σνακ, αλλά δεν θέλει να φάει. Είναι έξαλλος για τις κατηγορίες σε βάρος του. Περιμένουμε τις κάμερες για να αποδείξουμε όσα λέει ο Μπόρις. Δεν υπήρχε κανένας βιασμός, τα ναρκωτικά που λέγεται πως βρήκαν δεν ήταν δικά του και μάλιστα είναι έτοιμος να υποβληθεί σε εξετάσεις για να το αποδείξει. Τα παιδιά με τα οποία διαπληκτίστηκε ήταν μεθυσμένα και έψαχναν καβγά. Έτυχε ο Μπόρις και κάποιοι άλλοι να βρίσκονται στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Έχετε ακούσει μόνο τη μία πλευρά. Ο Μπόρις ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Μη βιάζεστε να τελειώσετε την καριέρα και τη ζωή του. Δεν υπήρχε καμία σεξουαλική επαφή. Τον κατηγορούν για βιασμό, που δεν έγινε ποτέ», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x