Stoiximan Super League

Δημάτος: «Στην Αγγλία δεν θα ακούσεις ποτέ: επενδύστε και εσείς για να το πάρετε»

Ο Ανδρέας Δημάτος έριξε μπηχτή για το ελληνικό πρωτάθλημα με αφορμή το «θαύμα» της Λέστερ στην Premier League και προφανώς τα «βέλη» του πηγαίνουν προς τον Ολυμπιακό.

Αιχμηρό σχόλιο έκανε ο Ανδρέας Δημάτος, μετά την εξασφάλιση του τίτλου της Premier League από τη Λέστερ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχολίασε τη μεγάλη υπέρβαση των «αλεπούδων» λίγες ώρες μετά το Τσέλσι-Τότεναμ 2-2, με το οποίο η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αναφέρθηκε παράλληλα και στη Super League.

«Μπορεί να είναι και το μεγαλύτερο βράδυ του ποδοσφαίρου. Σίγουρα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μιλάμε πάντα για το πραγματικό ποδόσφαιρο. Εκεί που δεν θα ακούσεις ποτέ... "επενδύστε και εσείς για να το πάρετε"...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά αναφέρεται στις δηλώσεις ανθρώπων του Ολυμπιακού που έχουν δηλώσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ότι για να πάρει κάποια άλλη ομάδα τον τίτλο ότι πρέπει να κάνει επενδύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x