Stoiximan Super League

Δίχως άλλα προβλήματα ο Ολυμπιακός

Χωρίς κάποιο έκτακτο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του και να φτάσει στο «5Χ5» στο πρωτάθλημα.

Για να το κάνει αυτό, θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικό τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και σε αυτό το ματς ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι ο Μιγκέλ Τόρες που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, οι Μπονγκ, Φουστέρ που έκαναν θεραπεία και ο Σαλίνο, που επιπλέον ακολούθησε ατομικό αερόβιο πρόγραμμα.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που είναι στη διάθεση του Μίτσελ, δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής, στημένες φάσεις και ανάπτυξη σε μικρούς χώρους.

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να φρεσκάρει κατά πολύ την ενδεκάδα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Χολέμπας, Μανωλάς, Γιαταμπαρέ, Εντινγκά και Σαβιόλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για Αγρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x