Stoiximan Super League

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΦΩΤΙΑ: Η αλληλογραφία Γκρούτση-Σαραϊδάρη

Η «τελειωμένη» –λόγω του αμετάκλητου βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών- διοικητική ηγεσία της ΕΠΟ επιχειρεί να βάλει έναν «δικό της» άνθρωπο στη θέση του επιδιαιτητή.

Aκόμη μεγαλύτερη αποδεικνύεται, τελικά, η πρόκληση του καταρρέοντος καθεστώτος της ΕΠΟ στην επιχείρηση ορισμού επιδιαιτητή, όπως φαίνεται από την αλληλογραφία που αντάλλαξαν οι Δημήτρης Γκρούτσης και Δημήτρης Σαραϊδάρης και την οποία φέρνει στο φως το sportfm.gr.

Ο «εκλεκτός» της ΕΠΟ στο «ισπανικό μοντέλο» που ουδέποτε λειτούργησε με αποκλειστική ευθύνη της ομοσπονδίας καλεί τον εκπρόσωπο της Super League στην εν λόγω επιτροπή να συναντηθούν στη Βέροια το Σαββατοκύριακο και να επιλέξουν επιδιαιτητή από τη λίστα των παρατηρητών του πρωταθλήματος (που, φυσικά, η «ομάδα Γκιρτζίκη» έχει συντάξει…)! Μία λίστα που, όπως και εκείνη των διαιτητών, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο Σαραϊδάρης, όμως, του απαντά ότι «θα ήθελα να σου υπενθυμίσω (όπως συνέβη και στην τελευταία μας συνάντηση) ότι δεν είναι δυνατόν να αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής επιδιαιτητή συνάδελφοι διαιτητές οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις-κριτήρια που αναφέρονται στον ΚΑΠ και δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νέο πίνακα παρατηρητών της 1ης κατηγορίας».

Η «τελειωμένη» –λόγω του αμετάκλητου βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών- διοικητική ηγεσία της ΕΠΟ επιχειρεί, δηλαδή, να βάλει έναν «δικό της» άνθρωπο στη θέση του επιδιαιτητή (ώστε να διαμορφώσει την πλειοψηφία στο 2-1 στη συγκεκριμένη επιτροπή) και, βέβαια, να παρουσιάσει τετελεσμένα στη συνάντηση με τη FIFA και τις ομάδες την προσεχή Τρίτη προκειμένου να αποφύγει την επιτροπεία που πιθανόν να της επιβάλλει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στον τομέα της διαιτησίας. Προκλητικές και απίστευτες μεθοδεύσεις από τα στελέχη της ΕΠΟ που θεωρούνται ήδη αυτοδικαίως έκπτωτα, αφού τους έχει ήδη επιδοθεί το βούλευμα που τους παραπέμπει σε δίκη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος!

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x