Stoiximan Super League

«Δύο εκατ. ευρώ για Τανάσε ο Ολυμπιακός»

Στην επιφάνεια επανέρχεται για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του Κρίστιαν Τανάσε, καθώς οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες δίνουν 2 εκατ. ευρώ στη Στεάουα για τον διεθνή μεσοεπιθετικού.

Το ποσό των δύο εκατ. ευρώ φέρεται να προσφέρει ο Ολυμπιακός στη Στεάουα Βουκουρεστίου για την απόκτηση του Κρίστιαν Τανάσε, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Digisport».

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι αυτή είναι η τελευταία προσφορά των Πειραιωτών για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον 27χρονο μεσοεπιθετικό για τον οποίο ο ρουμανικός σύλλογος αξιώνει μισό εκατ. ευρώ περισσότερα.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τζίτζι Μπεκάλι δεν αποκλείεται τελικά να απαντήσει θετικά στην προαναφερθείσα πρόταση για τον Ρουμάνο άσο, τον οποίο φέρεται να έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές αγωνιζόμενο ο Πιέρ Ισά έχει.

Μάλιστα, το «Digisport» υπογραμμίζει ότι στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει όρος, σύμφωνα με τον οποίο αν ο Τανάσε πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα μέσα σε 5 χρόνια, θα πρέπει η Στεάουα να δώσει το 50% του ποσού που θα εισπράξει στην Αρτζες, κάτι που θέλει να αποφύγει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x