Αγγλία

«Ο Μήτρογλου μπορεί να πωληθεί στον… Ολυμπιακό»

Η πρόθεση της Φούλαμ να πουλήσει τον Κώστα Μήτρογλου είναι γνωστή εδώ και καιρό. Σημερινό δημοσίευμα στην Αγγλία ωστόσο, αναφέρει ότι αυτό μπορεί να γίνει στον… Ολυμπιακό!

Ένα σενάριο που μοιάζει ονειρεμένο για τους φίλους του Ολυμπιακού -αλλά παράλληλα και πολύ τραβηγμένο- αναφέρει αγγλική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τη «vitalfootball», η Φούλαμ ψάχνει ήδη να πουλήσει τον Κώστα Μήτρογλου και πιθανός προορισμός του δεν αποκλείεται να είναι… ξανά οι «ερυθρόλευκοι».

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι ένα από τα πιο απογοητευτικά στοιχεία της πορείας του συλλόγου στη σεζόν που τελείωσε -και κατέληξε στον υποβιβασμό- ήταν η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου.

Και συνεχίζει χαρακτηριστικά: «Προερχόμενος από τον Ολυμπιακό έναντι του τεράστιου αντιτίμου των 12,4 εκατ. λιρών, ο Μήτρογλου πραγματοποίησε μόλις τρεις εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει.

Όπως προκύπτει, η Φούλαμ χρωστάει στην ελληνική ομάδα μεγάλο μέρος αυτού του ποσού και ο υπαινιγμός που γίνεται αναφέρει ότι ο παίκτης θα πωληθεί -πολύ πιθανόν πίσω στον Ολυμπιακό»
.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το θέμα δεν πρόκειται να δρομολογηθεί τώρα, μιας και οποιαδήποτε συμφωνία πώλησης του Μήτρογλου θα συζητηθεί μετά τη συμμετοχή του με την εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ.

Δεν θα υπάρξει συμφωνία μέχρι η συμμετοχή του Μήτρογλου στο Μουντιάλ με την Ελλάδα να ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x