Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δύσκολη η υπόθεση του Μπαρμπόσα, έχει και άλλες λύσεις η ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το υπόλοιπο σταφ, δεν υπήρξε από το μοριακό ούτε ένας θετικός και μακάρι να συνεχίσει έτσι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της «Ένωσης».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε ότι «ο Μπαρμπόσα είναι ένας παίκτης που απασχολεί. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και παραμένει δύσκολη. Είναι ακριβός, αφού η Νις τον είχε πάρει με 10 εκατ. ευρώ. Η Παλμέιρας που ήθελε να τον κρατήσει, είχε ρήτρα 4,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του και δεν θα κάνει χρήση της οψιόν. Θα προσπαθήσει να πάρει δανεικό τον παίκτη και να μπει μία ρήτρα που θα μπορεί να τον αγοράσει».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Για να μην έρθει ο παίκτης για 6 μήνες. Είναι ένας παίκτης που έχει τα στοιχεία που ψάχνουν στην ΑΕΚ. Η πρώτη επιλογή δεν μπορούσε να προχωρήσει, επειδή δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις, γίνονται με έγγραφα και τηλεφωνικά. Μόνο στην περίπτωση περίπτωση του Τσούμπερ έγινε ταξίδι στο εξωτερικό, επειδή δεν είχε πειστεί. Ταξίδια γίνονται για θέματα σκάουτινγκ ή παρακολούθησης παικτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x