Stoiximan Super League

«Έφτασε στα 2,7 εκατ. για Νουομπόντο η ΑΕΚ - Θα επιστρέψει το καλοκαίρι»

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το μπάσιμο της ΑΕΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τον Ομπίνα Νουομπόντο (τονίζοντας ότι θα επανέλθει σίγουρα το καλοκαίρι) αναφέρει δημοσίευμα στη Νιγηρία.

Διακαής πόθος της ΑΕΚ υπήρξε (και εξακολουθεί να είναι) ο Ομπίνα Νουομπόντο, σύμφωνα με τους Νιγηριανούς. Το «completesports.com» κάνει αναλυτική καταγραφή του μπασίματος που έκανε η «Ένωση» στο φινάλε των μεταγραφών για τον χαφ της Γκεζτέπε (αναφέροντας ότι έκανε την καλύτερη πρόταση από ένα πλήθος ευρωπαϊκών ομάδων που ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη).

Επικαλείται λοιπόν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι «κιτρινόμαυροι» είναι τόσο αποφασισμένοι ν’ αποκτήσουν τον νεαρό μέσο που έφτασαν την προσφορά τους στα 2,7 εκατ. ευρώ συνολικά και παρά το «ναυάγιο», θα επανέλθουν σίγουρα το καλοκαίρι.

Περιγράφοντας το στόρι της υπόθεσης, ο μάνατζερ, Βίνσεντ Αλουμόνα δήλωσε στο συγκεκριμένο Μέσο:

«Η ΑΕΚ ήταν πολύ αποφασισμένη, όπως αποδείχθηκε. Ενδιαφερόταν καιρό για τον Νουομπόντο, αλλά η Σινσινάτι ήταν η πρώτη που έκανε κίνηση. Αφότου λοιπόν -έπειτα από εβδομάδες διαπραγματεύσεων- ο παίκτης αποφάσισε να παραμείνει στην Γκεζτέπε για να τη βοηθήσει στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού, έγινε ξεκάθαρο ότι πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του τον Γενάρη.

Όταν λοιπόν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ έγινε σοβαρό δυο μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας, τη συμβουλεύσαμε να μην μπει στη διαδικασία να καταθέσει πρόταση. Είχε σκοπό να προσφέρει περίπου 1,3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Με τη μεταγραφή του όμως στη Σινσινάτι να έχει ναυαγήσει, παρόλο που η Γκεζτέπε είχε συμφωνήσει να πάρει 1,8 εκατ. ευρώ, πώς θα μπορούσε τώρα να γίνει με 1,3;

Όπως και να ‘χει, τα χρήματα δεν ήταν το βασικό πρόβλημα. Έχει να κάνει περισσότερο με τις αρχές. Ο παίκτης δεν θέλει να… εγκαταλείψει το καράβι, για να το πούμε έτσι».


Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ δεν παραιτήθηκε και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έκανε ρελάνς λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας. Όπως αναφέρεται λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας έφτασε να προσφέρει 1,8 εκατ. ευρώ συν 900.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους (συνολικά 2,7 εκατ. ευρώ).

Μια πρόταση που σημειώνεται ότι απορρίφθηκε και αυτή, αφού «οι δυο ομάδες και ο παίκτης είχαν συμφωνήσει νωρίτερα να παραπέμψουν τις συζητήσεις για το καλοκαίρι, όταν θα έχει τελειώσει η σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x