Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Καλό που ήρθε ο Φράνσον, κακό που δεν αποκτήθηκε νωρίτερα και δεν ήρθε αμυντικό χαφ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις τελευταίες προσπάθειες της ΑΕΚ για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Θετική, αλλά… καθυστερημένη χαρακτήρισε την προσθήκη του Φράνσον για την ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Επανέλαβε, πάντως, πως είναι αποτυχία ότι δεν αποκτήθηκε αμυντικό χαφ και θα πρέπει να προσπαθήσει η ΠΑΕ να διορθώσει το λάθος έστω και από την αγορά των ελεύθερων.

«Ήταν μια απόφαση που πήρε το πρωί ο Μελισσανίδης. Η ΑΕΚ είχε προτεραιότητα να αποκτήσει εξάρι και κατόπιν οκτάρι. Τελικά μετά την αποτυχία για απόκτηση αμυντικού χαφ πήρε τον Φράνσον και μέχρι τα μεσάνυχτα πάλευε για να πάρει και αμυντικό χαφ. Έγιναν σημαντικές προτάσεις, με καλά χρήματα, μια από αυτές ήταν για τον Νουομπόντο. Ίσως η πρόταση της ΑΕΚ να ήταν η μεγαλύτερη που είχαν, αλλά η Γκέζτεπε προτίμησε να μην τον δώσει. Έγινε προσπάθεια και για άλλους δύο παίκτες, αλλά δεν καρποφόρησε και έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση τα πράγματα έγιναν χειρότερα για Κονέ και Παπαδημητρίου», τόνισε.

«Ο Φράνσον δεν είναι τόσο δυνατός, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Είναι θετικό ότι αποκτήθηκε, αλλά παραμένει κακό ότι η ΑΕΚ δεν πήρε αμυντικό χαφ. Το λάθος είναι πως η ομάδα δεν πήρε τον Σουηδό την 1η Γενάρη. Κάποιοι θα πουν ότι η ΑΕΚ τον πήρε για να τον πάρει και δεν μπορώ να διαφωνήσω. Σημασία έχει πως έστω και στο φινάλε αποκτήθηκε ένας παίκτης σε θέση που είχε ανάγκη, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως είναι συγκλονιστική αποτυχία που δεν αποκτήθηκε αμυντικό χαφ. Με τα χρήματα που δίνονταν και χθες, θα μπορούσε να είχε έρθει ένας παίκτης να δώσει λύσεις. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ο μόνος άξιος για την ΑΕΚ είναι ο Μπαλάντα. Αν δεν μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημά σου με παίκτη για ‘10’, ας το λύσεις με το ‘8’», πρόσθεσε.

Όσο για το αν θα γίνει μεταγραφή ελεύθερου ως τις 15 Φεβρουαρίου, τόνισε: «Δεν ξέρω τι επιλογές υπάρχουν. Έχει προταθεί ο Ολίβα. Για μένα θα πρέπει να πάρει η ΑΕΚ κάποιον παίκτη, να μπορεί να της δώσει έστω και έναν παίκτη που της δίνει αντίστοιχα πράγματα με τους υπάρχοντες. Γιατί το πρόβλημα είναι αριθμητικό πλέον».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Άρη είπε: «Η ΑΕΚ θα είναι αρκετά πιο πλήρης σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Ο Τζαβέλλας ίσως μείνει εκτός μετά το λάθος που έκανε. Ο Σιμόες κι ο Βράνιες θα επιστρέψουν, ενώ έτοιμος θα είναι και ο Χατζισαφί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x