Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έπιασε ταβάνι ο Ολυμπιακός για Ελ Αραμπί και περιμένει το ''ναι''»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα δεδομένα σχετικά με την πρόταση του Ολυμπιακού στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός νομίζω έχει φτάσει στο ταβάνι του, σε αυτά που μπορεί να προτείνει στον Γιουσέφ. Του έχει προτείνει κλειστό διετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και 1 εκατ. ευρώ το χρόνο ως μπόνους επίτευξης στόχων, δηλαδή κατάκτησης πρωταθλήματος και είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Champions League. Δύο συν 1 εκατ. ευρώ ετησίως για δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένει με αισιοδοξία την απάντηση του Ελ Αραμπί, με μία καλή διάθεση που δείχνει ο Ελ Αραμπί για να μείνει. Αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά ότι θα μείνει, ενώ δύσκολα εκτιμώ πως θα υπάρξει άλλη πρόταση του Ολυμπιακού που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο και άλλα δύο εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο Ελ Αραμπί θέλει λίγο ακόμα χρόνο, έχει ή περιμένει να έχει ακόμα μεγαλύτερη προσφορά από Κατάρ, Αραβία που δεν είναι δύσκολο να του δώσουν παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Έχει πάρει ξανά τόσα χρήματα. Τα γκολ πληρώνονται παντού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x