Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έγινε θαύμα και ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι μετά από 6,5 μήνες»!

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στην παράμετρο διαιτησία, τον κρίσιμο Νοέμβριο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και το χθεσινό δημοσίευμα των Times για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Πορτογάλο τεχνικό σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έρχεται ο πιο σημαντικός μήνας, που θα έχει τέσσερα ματς στο Καραϊσκάκη και μόνο ένα εκτός έδρας. Στην Αθήνα, με την ΑΕΚ που θα είναι πιθανότατα το ντέρμπι κορυφής. Για τον Ολυμπιακό ήταν μία μέτρια εμφάνιση, όμως πήρε μία καλή νίκη, στο Αγρίνιο. Μπορεί να έχει τώρα αρκετά εντός, όμως τα εκτός κερδίζει μέχρι τώρα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ο Ματιέ (Βαλμπουενά) μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, όταν έχει ανάγκη να επιτεθεί, να αλλάξει ένα αποτέλεσμα. Σε φάση άμυνας, δεν μπορεί να βοηθήσει αρκετά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψη ότι ο Κέβιν Λαλά πρέπει να εκτελεί τις στημένες φάσεις, όπως έκανε στη Γαλλία: «Θα πρέπει κατά τη γνώμη μου, τα φάουλ του Ολυμπιακού, θα πρέπει να τα εκτελεί τα απευθείας φάουλ ο Λαλά, τον οποίο είχα δει και είναι ο μακράν του δεύτερου καλύτερος εκτελεστής στημένων φάσεων. Στη Γαλλία είχε βάλει πολλά γκολ από φάουλ».

Επίσης, μίλησε για την εικόνα του Ρόνι Λόπες στο Αγρίνιο: «Μου άρεσε αρκετά ο Ρόνι Λόπες. Επιτέλους είδαμε κάτι από αυτό το παιδί. Καμία σχέση με το άχρωμο που βλέπαμε μέχρι τώρα από τον Ονιεκούρου. Έδειξε ότι μπορεί να κάνει πράγματα».

Σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα των Times για τον Πέδρο Μαρτίνς και την Νιούκαστλ: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε για κάτι. Σίγουρα είναι κολακευτικό. Γιατί όχι; Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεί για κάτι ο Ολυμπιακός. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και υπάρχει ρήτρα, σε περίπτωση που έρθει μία ομάδα τώρα».

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος χαρακτήρισε ένα μικρό θαύμα ότι ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 6,5 μήνες και υπενθύμισε ότι τις προάλλες είχε πει, ότι όλα τα ματς τα ψυρίζουν οι διαιτητές για να δώσουν σε βάρος του πέναλτι ή να μην δώσουν υπέρ του πέναλτι, σε πλήρη αντίθεση με τις άλλες διεκδικήτριες του τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x