Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Έκανε αυτό που ήξερε καλά ο Άρης και κέρδισε στην Τούμπα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος.

Στον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να παρατάξει ο Άκης Μάντζιος τον Άρη στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στάθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης δεν μπορεί να κρατήσει πολύ ώρα την μπάλα, αλλά χθες ήταν ειδικές οι συνθήκες, και πήγε στην περσινή συνταγή, αφού ήταν σε μία πιεστική κατάσταση. Έκανε αυτό που ήξερε καλά. Αν επιστραφούν οι 6 βαθμοί, θα είναι εντός του στόχου της εξάδας. Το θέμα είναι ότι αυτό το στιλ παιχνιδιού του ταιριάζει, είναι πιο κοντά οι γραμμές και πιο δεμένη η άμυνα. Θα μπορούσε το σκορ να είναι τουλάχιστον 0-3 με τις ευκαιρίες που έχασαν αρκετοί παίκτες του. Είναι μία αργή γερασμένη ομάδα, που αν την τρέξεις, θα εκδηλώσει τα προβλήματά της», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το κλίμα ήταν βαρύ στον ΠΑΟΚ και έβραζε η Τούμπα. Στο πρώτο μέρος έκανε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι, στο δεύτερο λειτούργησε το ένστικτο των παικτών και για αυτό οπισθοχώρησαν, αλλά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα πέρα από την ευκαιρία του Κούρτιτς. Όταν μπήκε ο Γκάμα και ο Μάνος που πήρε 2-3 φάουλ και ο Άρης δεν κινδύνεψε. Πήρε μία νίκη που έπρεπε να πάρει εδώ και δύο-τρία χρόνια, ενώ πέρσι φτάσαμε στις 7λεπτες καθυστερήσεις για να φτάσει στην ισοφάριση. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, πέρα από τον βαθμολογικό τομέα, αφού ο Άρης έχει να διαχειριστεί και τον ψυχολογικό τομέα. Ο Μάντζιος ζήτησε ξανά συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, η οποία δεν θα βγάλει εύκολα την πεντάρα από τον ΠΑΣ. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται την Τετάρτη με τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι ανεβασμένος. Ο Άρης θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα από την αναμέτρηση της Τετάρτης», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x