Stoiximan Super League

Σταματέλος: «''Εξετάσεις'' για τη νέα σεζόν τα πλέι οφ στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Την άποψη ότι τα πλέι οφ θα αποτελέσουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ορισμένους παίκτες του Ολυμπιακού να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας της επόμενης σεζόν εξέφρασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η επόμενη σεζόν για τους περισσότερους παίκτες θα πρέπει να είναι η επόμενη σεζόν. Δεν έχουν όλοι εξασφαλισμένη θέση. Όλοι όσοι δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής και δεν κατάφεραν να πείσουν τον Πέντρο Μαρτίνς, ότι αξίζουν κάτι παραπάνω. Αν εξαιρέσουμε αυτούς που λέμε βασικούς, οι υπόλοιποι είναι υπό κρίση. Στους βασικούς είναι οι Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μασούρας, Εμβιλά, Καμαρά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ονιεκούρου παραέχει πάρει ευκαιρίες, όμως έχει μείνει σε τρία ματς εκτός αποστολής και αυτό κάτι λέει. Το ερωτηματικό δίπλα στο όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες είναι οι τραυματισμοί. Τον υπολογίζει και θα τον ήθελε για βασικό. Το θέμα είναι να πάρει πράγματα και από τους υπόλοιπους παίκτες ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x