Stoiximan Super League

200 εκτός έδρας ήττες ο Ολυμπιακός, πότε έχασε ξανά με ανατροπή

Ιστορική για πολλούς λόγους ήταν η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου έχασε το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα και απέναντι στον Άρη.

Την πρώτη του ήττα από τον Άρη μετά από 24 επίσημα παιχνίδια, με απολογισμό 18 νίκες και 6 ισοπαλίες, γνώρισε ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι Πειραιώτες έχασαν με ανατροπή από τους «κίτρινους», αφού η αμέσως προηγούμενη ήταν πριν από 39 χρόνια!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 3-2 με τον συγκεκριμένο τρόπο από τους Θεσσαλονικείς στις 19 Ιουνίου 1983, παρότι είχαν προηγηθεί δύο φορές με 1-0 και 2-1 στο γήπεδο του Άρη.

Η τελευταία φορά στην πρόσφατη ιστορία των πρωταθλητών που έχασαν με ανατροπή ήταν στις 4 Φεβρουαρίου 2018, όταν είχαν προηγηθεί με γκολ του Ανσαριφάρντ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τελικά ηττήθηκαν με 2-1 με γκολ των Τσιγκρίνσκι και Γιακουμάκη.

Ο Ολυμπιακός απώλεσε το φετινό αήττητο σερί του, γνωρίζοντας την 200η ήττα μακριά από το γήπεδό του στα 63 χρόνια παρουσίας του στην Α’ Εθνική.

Η πρώτη είχε καταγραφεί στις 25 Οκτωβρίου 1989, όταν τον είχε νικήσει ο Παγκορινθιακός με 1-0 στο γήπεδο του στρατοπέδου της Κορίνθου. Η 100η ήταν στις 29 Μαρτίου 1987, όταν είχε γνωρίσει τη βαριά ήττα με 4-1 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x