Stoiximan Super League

Εκτός πραγματικότητας η διαρροή του Άρη για το παράβολο στο CAS, λένε στην ΕΠΟ

Από την ομοσπονδία υπογραμμίζουν ότι δεν είναι η ΕΠΟ υπόχρεη να πληρώσει το παράβολο, αλλά αντίθετα, είναι ο Άρης υπόχρεος, σύμφωνα με το άρθρο R64.2 του Κανονισμού Λειτουργίας του CAS.

Εδώ και λίγη ώρα η ΠΑΕ Άρης διαρρέει πως η ΕΠΟ δεν έχει πληρώσει –ως διάδικος- το παράβολο των 22.000 ευρώ στο CAS ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση της προσφυγής των «κίτρινων» για την αφαίρεση των 6 βαθμών που τους έχουν επιβάλει τα ελληνικά αθλητικά δικαστήρια.

Το sport-fm.gr απευθύνθηκε στην ΕΠΟ για να ρωτήσει πώς ακριβώς έχει το θέμα και όπως τονίζεται από την ομοσπονδία, η διαρροή του Άρη είναι εκτός πραγματικότητας και δεν προκύπτει ούτε νομικό, αλλά ούτε και κάποιο ηθικό ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα, από την ομοσπονδία υπογραμμίζουν ότι δεν είναι η ΕΠΟ υπόχρεη να πληρώσει το παράβολο, αλλά αντίθετα, είναι ο Άρης υπόχρεος! Και αυτό μάλιστα προβλέπεται ρητά από το άρθρο R64.2 του Κανονισμού Λειτουργίας του CAS.

Προσθέτουν, εξάλλου, ότι το ίδιο είχε συμβεί και σε παλαιότερες προσφυγές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, όπου και είχαν πληρώσει οι ίδιοι το παράβολο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x