Stoiximan Super League

Δεν δίνει Μπογέ για κάτω από 10 εκατ. ευρώ η Έλτσε - Προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με ισπανικό μέσο, η Έλτσε δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τον Λούκας Μπογέ, μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, για λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα από τα ονόματα που συνδέεται έντονα με τον Ολυμπιακό, έιναι αυτό του Λούκας Μπογέ.

Το όνομα του 27χρονου επιθετικού, για τον οποίο είχε κάνει λόγο την περασμένη Κυριακή ο Κώστας Νικολακόπουλος, επιστρέφει για τα καλά στην επικαιρότητα των Πειραιωτών, αφού σύμφωνα με ρεπόρτερ του «TyC Sports» (γνωστό κανάλι στην Αργεντινή), οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για την απόκτησή του.

Η ισπανική ομάδα, πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τόσο εύκολα το πολύτιμο περουσιακό της στοιχείο. Η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο στην Έλτσε γνωρίζουν ότι είναι απαγορευτικό για τις περισσότερες ομάδες.

Όπως τονίζει το «oncadero», οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι να πέσουν στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να παραχωρήσουν τον Αργεντινό επιθετικό. Αυτό, μάλιστα, φαίνεται πως το κοινοποίησαν και στην Αλαβές, την τελευταία ισπανική ομάδα που τους προσέγγισε για τον Μπογέ. Για λιγότερα χρήματα, η Έλτσε δεν έχει σκοπό να τον πουλήσει.

Παράλληλα, το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Αντόνιο Κορδόν έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και θέλει να ρίξει τις απαιτήσεις των Ισπανών, τονίζοντας πως σίγουρα το συγκεκριμένο ζήτημα θα μας απασχολήσει τις επόμενες μέρες.

Ο Μπογέ έχει παίξει συνολικά 99 παιχνίδια με την Έλτσε, μετρώντας 23 γκολ και 10 ασίστ. Το 2018-19, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, μετρώντας συνολικά με τη φανέλα της 6 γκολ και 2 ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x