Stoiximan Super League

Ένας φίλος από τα παλιά στην Κομοτηνή

Μέρος των διακοπών του στην Κομοτηνή απήλαυσε ο Χαμζά Χαμζάογλου, ο οποίος χθες το βράδυ συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού.

Έναν άνθρωπο, ο οποίος, προϊόντος του χρόνου, έχει εξελιχθεί σε εκλεκτό φίλο του Πανθρακικού, συνάντησε χθες το βράδυ στην Κομοτηνή ο μεγαλομέτοχος της τοπικής ομάδας, Τάσος Καραολάνης.

Ο λόγος για τον Χαμζά Χαμζάογλου, που το προηγούμενο χρονικό διάστημα απήλαυσε τις διακοπές του στη χώρα μας και μια μέρα προτού επιστρέψει στην Τουρκία, για την έναρξη των υποχρεώσεών του με την Bursaspor, την ομάδα στην οποία εργάζεται πλέον, επισκέφθηκε, μαζί με την οικογένειά του, την περιοχή, όπου γεννήθηκε αλλά κι έζησε μέρος των παιδικών του χρόνων.

0 46χρονος προπονητής έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς φιλίας τα τελευταία χρόνια με τον Τάσο Καραολάνη, καθώς και τον Πανθρακικό γενικότερα. Εξάλλου, κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει τους Ακρίτες τρεις φορές σε φιλικούς αγώνες επί ελληνικού και τουρκικού εδάφους.

Αρχικά τη σεζόν 2012-2013, επισκέφθηκε την ακριτική πόλη με την Akhisarspor, τη σεζόν 2014-2015 φιλοξένησε τον Πανθρακικό στην Κωνσταντινούπολη ως τεχνικός της Galatasaray, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο, ξανά με τη Galatasaray, αναμετρήθηκε με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Μιλώντας, στο www.panthrakikos.com, ο Χαμζά Χαμζάογλου ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια εχουμε αναπτύξει μια φιλική σχέση με τον κ. Καραολάνη, που κάθε φορά που τον συναντώ γίνεται όλο και πιο δυνατή. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχεται όποτε βρίσκομαι στην Κομοτηνή και του έχω πει πως το σπίτι μου είναι πάντοτε ανοιχτό για τον ίδιο και την οικογένειά του. Εύχομαι ο Πανθρακικός να έχει φέτος μία επιτυχημένη χρονιά».

Μάλιστα, στη χθεσινοβραδινή συνάντησή των δύο ανδρών, στο Cafe Bar "El Clasico", ο νυν προπονητής της Bursaspor, που κατέλαβε πέρυσι την 11η θέση στην τουρκική Super Lig, απηύθυνε πρόκληση για τη διεξαγωγή φιλικού μεταξύ της ομάδας της Προύσας και του Πανθρακικού, στο προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x