Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Επαφές του Ολυμπιακού και για Γιόβετιτς, Γιόβιτς»

Ο Ολυμπιακός, εκτός από τους παίκτες που κοιτάζει από τη LaLiga, συζητάει για τους Στέφαν Γιόβετιτς και τον Λούκα Γιόβιτς, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός εκτός των επιθετικών που κοιτάζει από τη LaLiga (Ράφα Μιρ, Λούκας Μπογέ), κάνει επαφές και για δύο Βαλκάνιους επιθετικούς μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως πρόκειται για τον 33χρονο Μαυροβούνιο Στέφαν Γιόβετιτς (διεθνής 68 φορές – 31 γκολ). Ο έμπειρος φορ έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φιορεντίνα, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Μονακό, πριν μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό των Βερολινέζων.

Η άλλη περίπτωση είναι ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος είναι 25 ετών, διεθνής με την Σερβία (30 φορές – 10 γκολ), ο οποίος παίζει στη Φιορεντίνα, και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Άιντραχτ.

Πρόκειται για δύο δύσκολες περιπτώσεις, καθότι έχουν πολύ υψηλά κασέ, ενώ για τον Γιόβιτς πρέπει να δοθεί ένα μεγάλο ποσό στην ιταλική ομάδα. Κοινό σημείο των δύο παικτών είναι ότι ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ.



Οι καλύτερες στιγμές του Στέφαν Γιόβετιτς





και εκείνες του Λούκα Γιόβιτς




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x