Stoiximan Super League

Μπαλτάκος: «Δεν είχαμε καμία σχέση με τον ορισμό Σιδηρόπουλου»

Τη θέση της σε σχέση με την ΚΕΔ διαχώρισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Μπαλτάκο, να τονίζει ότι η ΕΠΟ δεν είχε καμία γνώση για τον ορισμό Σιδηρόπουλου.

Ανακοίνωση με την οποία ξεκάθαρα διαχωρίζει τη θέση της από τον ορισμό του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου εξέδωσε η ΕΠΟ μέσω προσωπικής δήλωσης του προέδρου της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε ο ίδιος, ούτε η ΕΠΟ συνολικά δεν είχαν «οποιαδήποτε γνώση ή σχέση» με την επιλογή του διαιτητή του ντέρμπι.

Η ανακοίνωση:

Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x