Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει επικοινωνήσει με UEFA - Πρέπει να προσέξουν όσοι πάνε Λεωφόρο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός ήδη από χθες ενημέρωσε την UEFA για την πρόθεση ορισμού του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην UEFA έχει… προσφύγει ήδη από χθες ο Παναθηναϊκός αντιδρώντας στην πληροφορία που υπήρξε, και η οποία επιβεβαιώθηκε σήμερα με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου. Αυτό μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επισημαίνοντας ότι η πράσινη ΠΑΕ, εκτός της αντίδρασης αυτής, κάνει και άλλες κινήσεις με ζητούμενο την αλλαγή του ορισμού του διαιτητή, και επιλογή ενός ξένου.

«Η ζημιά έχει ήδη γίνει όμως…», σχολίασε ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, προσθέτοντας ότι ο κόσμος της ομάδας «είναι στα κάγκελα από χθες». Στο σημείο αυτό υποστήριξε ότι είναι πολύ σημαντικό εάν δεν αλλάξει τελικά κάτι, οι οπαδοί που θα βρεθούν στη Λεωφόρο να προσέξουν την συμπεριφορά τους και να αποφύγουν το παραμικρό που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα…

«Αφουγκράζομαι ότι ο διαιτητής αυτός έχει την πρόθεση με το παραμικρό να διακόψει το παιχνίδι», πρόσθεσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x