Stoiximan Super League

Έρχεται ο Φιγκερόα!

Στην Αθήνα αναμένεται ο Λουτσιάνο Φιγκερόα τη νέα εβδομάδα, για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό! Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Χωρίς Κλωναρίδη στην Πάτρα.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νίκος Νταμπίζας, πριν από λίγες μέρες, είχε ξεκαθαρίσει ότι οι «πράσινοι» κινούνταν μονάχα για έναν δεύτερο επιθετικό και δεν αποκλείεται με τη νέα εβδομάδα, να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Φιγκερόα.

Ο Αργεντινός φορ θα έρθει στη χώρα μας για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους» και όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας!

Χωρίς Κλωναρίδη στην Πάτρα

Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική αισθάνθηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στην προπόνηση της Παρασκευής και για τον λόγο αυτό δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Πάτρα για το φιλικό της Κυριακής (8/9) με την Παναχαϊκή.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι απλά ένα φιλικό, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο Γιάννης Αναστασίου με τον παίκτη, τον οποίο θα αφήσει στο «Απήλιον» να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που του συστάθηκε.

Με ατομικό συνέχισε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που κάθε μέρα σημειώνει βελτίωση και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στα πλάνα του προπονητή του, μόλις αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Μόνος του προπονήθηκε και ο Γιάννης Σταματάκης, ενώ απουσίασαν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός και Καρέλης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Κ-21.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής ανά θέση και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x