Stoiximan Super League

Έρχεται ο Καστιλιόν

Στην Αθήνα αναμένεται την Τετάρτη ο Τζόφρι Καστιλιόν, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τον Άγιαξ στον Παναθηναϊκό.

Μετά τον Μάρκους Μπεργκ, ο Τζόφρι Καστιλιόν αναμένεται να προστεθεί στις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου για την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Έπειτα από συζητήσεις με τον Άγιαξ, η «χρυσή τομή» φαίνεται πως έχει βρεθεί και μάλιστα, το θέμα πλέον είναι τόσο προχωρημένο, αφού ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη! Ο «Αίαντας» θα πάρει ένα ποσό που ενδεχομένως να φτάνει τις 100.000 ευρώ, ενώ θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης του 22χρονου άσου.

Ο τελευταίος, μόλις αφιχθεί στην Αθήνα, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Μίλησε με τους «κομμένους» ο Νταμπίζας

Το πρωί της Τρίτης, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, βρέθηκε στο νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το «Απήλιον» και μίλησε με τους «κομμένους» ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το κλίμα ανάμεσα στους εν λόγω παίκτες και τη διοίκηση είναι αρκετά καλό, αλλά ακόμα στην ΠΑΕ περιμένουν προτάσεις με τις οποίες θα προχωρήσει το θέμα των αποδεσμεύσεων και φυσικά, θα υπάρξουν έσοδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x