Stoiximan Super League

«Κολλάει» του Καρνέζη!

Ο Παναθηναϊκός ζητάει περισσότερα. Η Ουντινέζε, όμως, δεν «ανεβαίνει» από τα 800.000 ευρώ και κάπου εκεί… κολλάει για την ώρα η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη. Πιθανό το ραντεβού με Αλαφούζο.

Στον… αέρα βρίσκεται η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε. Ο Παναθηναϊκός ζητά κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του «Ορέ», την ώρα που οι Ιταλοί δεν «ανεβαίνουν»… σεντ από τα 800.000 ευρώ.

Σε αυτό το σημείο οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» και όλα πλέον είναι ανοιχτά, ακόμη και για οριστικό «ναυάγιο». Πέραν των περισσότερων χρημάτων που ζητούν οι «πράσινοι», επιμένουν και στην άμεση καταβολή τους, κάτι στο όποιο διαφωνούν εξίσου οι γείτονες.

Η επιθυμία του διεθνή τερματοφύλακα παραμένει μία. Να αποχωρήσει από το τριφύλλι και να μετακομίσει στην Ιταλία, όπου του δίνεται 5ετές συμβόλαιο, έναντι 350.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Μάλιστα, προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να συναινέσουν στην μεταγραφή, τους ξεκαθάρισε πως προτίθεται να χαρίσει στην ομάδα ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ (από χρωστούμενα δύο χρόνων).

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις δεν… οδηγούν σε deal. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό την Τετάρτη ο Καρνέζης να έχει τετ-α-τετ με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» κι όλες οι πλευρές να μείνουν ικανοποιημένες. Την Τρίτη πάντως, ο παίκτης δεν προπονήθηκε, έχοντας ειδική άδεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x