Stoiximan Super League

Αντύπας: «Έρχονται προσθαφαιρέσεις στον Ολυμπιακό, μετά τον Κορμπεράν»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης με την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Κάρλος Κορμπεράν, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπήκαμε στο νέο μήνα και έρχεται μία εβδομάδα φωτιά στον Ολυμπιακό, με τον Κορμπεράν να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για τον πάγκο της ομάδας. Περιμένουμε τις εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, καθώς θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Πρέπει να έρθει ο προπονητής και να γίνει κουβέντα μαζί του για την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι όλα ανοικτά, στην Αγγλία αναφέρουν πως η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για τον Σισέ και βάζουν στο παιχνίδι και την Άρσεναλ, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που πουληθεί ο Σισέ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί για στόπερ. Μέσα στο Σαββατοκύριακο γράφτηκε πως η Παλέρμο εξετάζει τον Παπασταθόπουλο. Ο Σισέ, για παράδειγμα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και δεν μπορεί να πιέσει, αν ήθελε να φύγει», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Υπάρχουν τα μεταγραφικά θέματα, ο Ολυμπιακός μπορεί να ψάξει και για επιθετικό, αφού στη Βραζιλία επιμένουν να γράφουν για τον Τικίνιο και την Μποταφόγκο. Είναι, εν πάση περιπτώσει, ανοικτά πολλά θέματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x