Stoiximan Super League

Πλησιάζει ο Μπάρντι, προχωράει και για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Στην Ισπανία επιμένουν ότι ο Ένις Μπάρντι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, στον οποίο την ίδια ώρα συνεχίζεται η αναζήτηση για τον… απαραίτητο εξτρέμ.

Εξελίξεις στο θέμα προπονητή, εξελίξεις και στο θέμα της ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν το «διαζύγιο» με τον Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια να καλωσορίσουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στην Ισπανία υπήρχαν και χθες δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει με την Λεβάντε για την απόκτηση του Ενίς Μπάρντι.

Ο παίκτης δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή της ισπανικής ομάδας και λέγεται πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει έναντι 3 εκατ. ευρώ, συν 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο διεθνής επιτελικός μέσος, από τη μεριά του, παρουσιάζεται ενήμερος με το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον και δείχνει θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, παίζοντας παράλληλα στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, Νο1 στόχος για τους ιθύνοντες του συλλόγου αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ. Ψηλά στη λίστα παραμένει η περίπτωση του Αμούζου της Άντερλεχτ, παρότι τα οικονομικά δεδομένα είναι ψηλά.

Στα υπ’ όψιν είναι και ο Γιόρνταν Λάρσον που έμεινε ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας. Από την Γαλλία προκύπτουν πληροφορίες για τον Τραμονί, ενώ υπάρχουν φήμες και για τον Πελίστρι της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x