Stoiximan Super League

«Ετοιμάζει πρόταση 14,5 εκατ. ευρώ η Φούλαμ»

Πρόταση ύψους 14,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου φέρεται να ετοιμάζει η Φούλαμ, ύστερα από την αρνητική απάντηση που εισέπραξε από τον Ολυμπιακό.

Με νέα βελτιωμένη πρόταση ετοιμάζεται να επιστρέψει η Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου, η ομάδα που αγωνίζεται ο Γιώργος Καραγκούνης σκοπεύει να επανέλθει με 14,5 εκατ. ευρώ για να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πει «όχι» στα 11 εκατ. ευρώ για την πώληση του διεθνούς επιθετικού.

Ωστόσο, οι Άγγλοι θεωρούν ότι δύσκολα θα πείσουν τον «πιστολέρο», ο οποίος φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Εθνικής για να μάθε πληροφορίες για τη ζωή στο Νησί και την ομάδα.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «winnersports.co.uk»

«Οι Cottagers φέρονται να επιθυμούν να κάνουν διπλό “χτύπημα” με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού και τον Σίμον Τσόλερ της Καϊζερσλάουτερν.

Ο Μήτρογλου είναι το αστέρι της ελληνικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και έχει φτάσει στα νοκ-άουτ ματς του Champions League, με τα 17 γκολ που έχει σε 17 ματς τη φετινή σεζόν.

Η Φούλαμ χρειάζεται να δουλέψει σκληρά για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του, αφού ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του.

Οι Cottagers φέρονται να ετοιμάζουν πρόταση 12 εκατ. λιρών (14,58 εκατ .ευρώ) για να πείσουν την ελληνική ομάδα και να πάρουν τον Μήτρογλου.

Ωστόσο, αν η Φούλαμ συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο να κάνει το ίδιο με τον Μήτρογλου που έχει φιλοδοξίες για να παλέψει για την παραμονή της ομάδας στην Premier League.

Επίσης, αυτό γίνεται πιο δύσκολο, αφού ο επιθετικός υπέγραψε πρόσφατα τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογό του.

Αν και μοιάζει δύσκολο, η Φούλαμ με την απόκτηση του Μήτρογλου θα μπορέσει να παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα
».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x