Stoiximan Super League

Τα «χρόνια πολλά» και το «ευχαριστώ» των παλαιμάχων της ΑΕΚ στον Μελισσανίδη

Τις ευχές τους στον Δημήτρη Μελισσανίδη (ευχαριστώντας τον με την ευκαιρία για την αποτύπωση Σεραφείδη, Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Μαύρου στους πυλώνες του νέου γηπέδου) έστειλαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Διπλό μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη -με αφορμή την ονομαστική του εορτή- έστειλαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή τους οι παλιές δόξες της «Ένωσης» ευχήθηκαν στον διοικητικό ηγέτη και παράλληλα τον ευχαρίστησαν για την απόφασή του ν’ αποτυπωθούν κάποιοι εμβληματικοί εξ αυτών στους πυλώνες της «Αγια-Σοφιάς - Opap Arena».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας μας Δημήτρη Μελισσανίδη επί τη ονομαστική του εορτή.

Να έχει υγεία και δύναμη και να απολαύσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε και να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την απόφασή του να τιμήσει τις μεγάλες μορφές της ομάδας μας Στέλιο Σεραφείδη, Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου και Θωμά Μαύρο, με την ανάρτηση των φωτογραφιών τους στους πυλώνες του νέου μας γηπέδου.

Στο πρόσωπο του καθενός, τιμά όλους όσοι πότισαν με τον ιδρώτα τους την ιερή κιτρινόμαυρη φανέλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x