Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Είναι μια επιλογή ο Τάνκοβιτς για Άρη - Θα δείξει πράγματα και για το μέλλον του»

Στο ενδεχόμενο να καλύψει ο Τάνκοβιτς ένα απ’ τα κενά των Γκαρσία-Άμραμπατ με τον Άρη (κάτι που θα είναι ενδεικτικό και για το μέλλον του στην ΑΕΚ) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τ’ αγωνιστικά δεδομένα που διαμορφώνουν στην ΑΕΚ οι τραυματισμοί των Γκαρσία και Άμραμπατ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, εκτίμησε ότι αμφότεροι θα μείνουν εκτός επιλογών για τα δυο προσεχή ματς και θα επανέλθουν μετά τη διακοπή (ώστε να παίξουν με τον Ολυμπιακό).

Αναφερόμενος λοιπόν στο μεγάλο ερωτηματικό του ποιος θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη (αν υποτεθεί ότι οι Τσούμπερ και Μάνταλος διατηρούν τις ίδιες θέσεις στο αρχικό σχήμα) επιβεβαίωσε ότι μια επιλογή είναι ο Τάνκοβιτς.

Εξήγησε, δε, ότι το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Σουηδός από τον Αργύρη Γιαννίκη θα δείξει πράγματα και όσον αφορά στο μέλλον του στην ομάδα, μιας και δεν θα παρουσιαστούν πολλές τέτοιες ευκαιρίες να ξεκινήσει βασικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x